Auto huren Rotterdam is er voor iedereen

Heb jij ook in de afgelopen corona-periode gemerkt dat je je auto bijna niet meer gebruikt? Heeft jouw werkgever ook ontdekt dat jij net zo effectief werkt vanuit huis als vanuit kantoor? En is het plan nu om gewoon zoveel mogelijk thuis te blijven werken? Dan kun je je auto wel verkopen. Je auto staat nu stil en kost alsnog geld. Denk dan vooral aan de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud en de afschrijving die gewoon doorgaan. Door je auto te verkopen heb je weer wat extra geld én je kunt ook die dure parkeervergunning opzeggen. Maar hoe kom je dan vooruit in de stad Rotterdam? Door een auto huren Rotterdam. Dit kan zonder enig gedoe!

Een auto huren Rotterdam is een goede aanvulling op het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer in Rotterdam kun je, zo goed als, overal komen. Maar soms is het gewoon handiger om toch zelf te rijden. Bijvoorbeeld wanneer je zeker wilt weten dat je op tijd bent voor een belangrijke afspraak. Je kunt dan een auto huren Rotterdam en op die manier je weg vervolgen. Zit je in de trein naar Rotterdam? Dan kun je gewoon vanuit de trein een auto huren Rotterdam. Dit regel je gemakkelijk via de Greenwheels-app. Loopt je trein het station binnen? Dan kun je direct naar de door jou gehuurde auto lopen.

Is het huren van een auto alleen voor zakelijke rijders?

Een auto huren Rotterdam via Greenwheels is er voor iedereen. Je kunt een auto huren particulier maar ook zakelijk. Je kunt met deze auto de kinderen van school halen en naar hun sportclub brengen, een weekendje weg met je beste vriend of lekker een dagje touren door het land. Je kunt een bestelauto huren om het verhuizen gemakkelijker te maken of om bouwmaterialen te halen bij de bouwmarkt. Je kunt er ook voor kiezen om de deelauto te gebruiken om je zakelijke afspraken na te komen.

Is dat niet duur, zo'n huurauto?

Een huurauto via Greenwheels is zeker niet duur. Daarbij weet je altijd precies wat je moet gaan betalen, rij je zakelijk? Dan heb je de mogelijkheid om één keer per maand een factuur te ontvangen. Alles is inbegrepen bij de huur van een Greenwheels auto. Je hoeft je geen zorgen te maken over verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp. Zelfs de brandstofkosten zijn meegenomen in de huurprijs. Met de speciale tankpas die je in de Greenwheels auto vindt kun je gemakkelijk tanken.

Geef een reactie