Wordt ook verkeersregelaar

Als je op zoek bent naar waardevol werk met doorgroeimogelijkheden is werken als verkeersregelaar echt iets voor jou. Door het verkeer te dirigeren voorzie jij passerende reizigers van een veilige rit. Je kan lekker buiten werken en brengt rust bij situaties die zonder jou gevaarlijk zijn. Met deze vacature kan je worden ingezet bij evenementen en projecten in de bouw of infrastructuur. Bovendien krijg je gratis toegang tot cursussen en heb je verschillende doorgroeimogelijkheden. Maar wat heb je nodig om te mogen werken als verkeersregelaar?

Aan de slag

Of je nu een opleiding hebt afgemaakt of niet, met een gratis cursus van vier dagen heb jij een verkeersregelaars certificaat en kan je van start gaan. Bij alle bouwprojecten bij jou in de buurt is er behoefte aan jouw bijdrage. Zorg dat je stevig in je schoenen staat zodat je rust brengt naar verkeerssituaties die anders erg verwarrend zouden zijn voor fietsers en automobilisten. Kan jij de leiding op je nemen daar waar een bouwproject en een druk kruispunt elkaar tegenkomen? Je staat er in deze functie nooit alleen voor, je bent altijd verbonden met je collega's en met een ervaren teamleider die je helpt om de rust te bewaren. Als verkeersregelaar krijg je wekelijks uitbetaald en ook je reiskosten van en naar het werk worden volledig vergoed. Zo ben je lekker bezig en kan je goed bijverdienen. Maar er valt nog meer te winnen als je besluit verkeersregelaar te worden.

Cursussen en doorgroeimogelijkheden.

Nadat je de gratis vierdaagse cursus hebt afgerond kan je aan de slag met je verkeersregelaars certificaat. Via deze baan heb je echter toegang tot nog veel meer gratis cursussen. Met deze gratis cursussen vergroot jij je kennis en breng je jouw carrière in de versnelling. Wanneer je niet op straat met je team het verkeer regelt bemachtig je een certificaat Tramveiligheid of VCA. Nadat je ervaring hebt opgedaan als verkeersregelaar kun je doorgroeien tot coördinator. Als coördinator krijg je een auto en een telefoon van je werk. En zelfs als coördinator kan je nog steeds doorgroeien tot teamleider. Dan ben jij degene die de teams van verkeersregelaars begeleid.

Beroepsverkeersregelaar

Een beroepsverkeersregelaar bewijst een onmisbare dienst op drukke kruispunten. De directies die jij geeft aan de weggebruikers gelden zelfs boven de verkeersregels en borden. Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Werk je graag samen in teams om een waardevolle dienst te verlenen? Bekijk een vacature om aan de slag te gaan als verkeersregelaar en begin vandaag nog met jouw nieuwe carrière.

Geef een reactie