Kindermode zomertrend 2017-2018


Het is bijna lente. Hoogtijd om het eens te hebben over de nieuwe trends van de lente en zomer 2017!

We hebben weer allemaal leuke trends gespot voor komend seizoen. Ben je benieuwd? Wij zijn ontzettend enthousiast en delen deze trends graag met jou!

Kledingstuk

Bij meisjes zijn de vrolijke t-shirts niet weg te denken dit seizoen! Of het nou felroze is of wit, druk of juist rustig er zijn shirtjes in overvloed. Combineer het met een short voor een stoere look of met een rokje voor een meer girly outfit.

Voor de jongens staat de short centraal dit seizoen. Ze zijn te krijgen in felle kleuren, rustige kleuren, donker, licht, met print, zonder print noem het maar op. Shorts passen bij een stoer t-shirt, maar staan ook geweldig onder een bloesje!


Patroontjes

Wij zien tropische printjes in alle vormen en maten terugkomen dit jaar. Het komt voor in broeken, schoenen, shirtjes, jumpsuits, als een print over het hele kledingstuk of als patches. Palmbomen, flamingo’s, tijgers, ijsjes, alles dat maar een beetje aan de tropen doet denken is terug te vinden op de zomerkleding. De tropische vibe is bij jongens en meisjes kleding te spotten.


Ook streepjes zijn niet weg te denken. Elk jaar komen de streepjes terug. Dit keer zijn het fijne lijntjes. Subtiel, maar wel in contrasterende kleuren. De kleuren van de streepjes zijn vooral blauw met wit. Voor jongens en meisjes komt dit printje dit jaar veel terug.


Kleuren

Voor meisjes is dit jaar weer volop roze te krijgen! Zacht roze, fel roze en alles wat daar tussenin zit. Felle en zachte kleuren

kunnen beide weer gedragen worden aankomend seizoen en wees niet bang om deze twee uitgesproken tinten lekker te combineren! Naast roze zijn blauw en wit ook kleuren die in verschillende tinten terug te zien zijn. Geel is in een wat meer subtiele manier terug te zien, vooral in details en printjes.

Voor jongens zijn rood, groen, geel en blauw kleuren die veel te zien zijn. Zowel in de harde kleuren als in zachte pastel tinten. Verassend is dat veel shorts lekker gekleurd zijn. Groen, geel, blauw, niets is te gek!


Stofjes

Voor de meisjes zijn veel funky stofjes te krijgen dit jaar. Tutu rokjes, rokjes met franjes, jurkjes met tassels, glitters, kant alles mag en kan weer!

Voor de jongens zijn de stofjes wat meer ingetogen. De kleuren mogen dan wel lekker fel zijn, maar de stoffen zelf zijn wat meer bescheiden. Wat bijzonder is aan de stoffen voor jongens is hoe ze aanvoelen. De printen op de shirts zijn dikker gedrukt en er zijn items bij die super zacht aanvoelen. Het kledingstuk dat eruit springt met een uniek stofje is het truitje van Billybandit die een all-over print in de stof gedrukt heeft.

Kun je niet wachten tot de zomer? De nieuwe collectie voor de lente en zomer staan al online in onze webshop!

Aan de kleren te zien wordt het een prachtige seizoen! Wij wensen jullie veel plezier dit voorjaar! Laat het mooie weer nu maar komen.