Wintertrends


De decembermaand is al begonnen, en het wordt snel kouder buiten. Hoog tijd om even stil te staan bij de trends van dit najaar.

Ieder seizoen zien we kindermode trends komen en gaan, en soms zijn er ook een paar van die blijvertjes –trends en stromingen die een kleine update krijgen maar gewoon nog lekker een seizoen mee gaan! Laat de winter nu maar komen.


Alle combi’s mogelijk

Combineren, combineren, combineren. Hier draait het dit seizoen om. Speel met verhoudingen en laagjes. De combinaties kunnen niet gek genoeg zijn. Een sweatshirt als jurkje, bloesjes of T-shirts in het rokje en een joggingsbroek bij een netjes shirt.Stofjes

Materialen spelen de hoofdrol in kinderwintermode. Naast de ruime collectie uit sweat-, glans-, en harige materialen, zien we ook veel dubbelzijdige combinaties. Dekenruiten, metallic , suède, tule. Dit bepaalt de styling van de kleding. Er is zo ongelofelijk veel keus dat dit leidt tot speelse combinaties in een outfit.en materialen
Kleuren

Grijs is de combinatiekleur. Maar we zien ook meer zwart en wit terugkomen. Deze kleuren worden verlevendigd met metallic, fake fur, pailletten, goud, zilver en glitters. Ook mooi om mee te combineren is de dominant aanwezige rood en groen.Graphics en printjes, kom maar op!

Elk jaar komen ze terug, de printjes. Dat is ook niet vreemd, want kinderkleding en printjes gaan gewoon goed samen. Deze zomer zagen we veel streepjes, kant, en vrolijke kleurtjes in de prints. Deze winter mogen de printjes blijven! Strakke vormen, eenvoudige prints en geometrische vormen kom je veel tegen dit najaar. Zoals al gezegd: durven te combineren. Gekke opvallende all-over prints, maillots met stipjes en glitters en zwart wit streepjes.Laat die winter maar komen, met deze trends blijven je kinderen lekker warm, en hip!