Het voorjaar! Lekker buiten spelen in het mooie weer, voetballen, bloemetjes plukken, wat een heerlijke periode! Iedereen kijkt uit naar deze tijd! Heb jij nieuwe kleren nodig voor dit seizoen? De mooiste kinderkleding voor het voorjaar vind je hieronder!

1 artikelen  

Verwijder alle


Collectie

Met een nieuw seizoen wil je natuurlijk graag nieuwe kleren! De zon schijnt volop, het is lekker weer, de lente kriebelt door je buik. Bij de lente horen frisse kleuren, zomerse patronen en luchtige stoffen. Wij hebben weer de mooiste kleren speciaal voor jou uitgekozen die helemaal bij de nieuwste trends passen. Luchtige jurkjes, leggings, shorts, shirts, rokjes, broekjes en bloesjes zijn allemaal te vinden in onze voorjaar/zomer collectie.

Koudere dagen

Ook zomerdagen kunnen koud zijn. Daarom hebben we ook aan deze dagen gedacht! In de voorjaar/zomer collectie zijn niet alleen maar luchtige kledingstukken te vinden, maar ook vesten, lange broeken, shirts met lange mouwen en jassen. Jou kindje koud laten worden is natuurlijk geen optie! Met de items uit onze collectie ben je goed voorzien voor elke zomerdag.