Laat je meeslepen in een fantasiewereld waarin alles kan, want jij maakt het! Knutselen en tekenen kan altijd en is de perfecte bezigheid voor jou kind. Ga de uitdaging aan en maak een verhaal samen met jou kleine of help om binnen de lijntjes te kleuren, stickeren of te bouwen. Bekijk hieronder de collectie stiften, waskrijtjes, bouwpakketten en nog veel meer!

4 artikelen  Ontwikkeling

Knutselen en tekenen helpen in de ontwikkeling van jou kind op verschillende manieren. Ze leren fantaseren en hierdoor beter nadenken. Dat proberen te maken dat ze in hun hoofd hebben. Ook bevordert het de hand- oog coördinatie. Om een kleurplaat in te kleuren binnen de lijntjes is aan het begin erg lastig. Om dit te oefenen wordt niet alleen deze coördinatie ontwikkeld, maar ook het vastpakken van de stift, potlood of waskrijtje helpt mee aan de motorische ontwikkeling.

Fantasie

Schetsen, plakken en bouwen is niet alleen goed om te leren voor de ontwikkeling van het kind, maar boven alles is het hartstikke leuk! Als het buiten regent is knutselen een perfect middel om de dag door te komen. Bij de visite een kleurboekje mee en je hoort je kind een paar uur niet meer. Kinderen kunnen helemaal opgaan in hun eigen fantasiewereld. Vind jou kind het lastig om zelf wat te verzinnen? Help bij het bedenken van een onderwerp en kies elke keer een nieuw thema.

Veilig

Het tekengerei dat wij verkopen in ons shop is veilig voor kinderen te gebruiken. De waskrijtjes zijn goed afwasbaar van muren, de huid en kinderkleding. Ondanks dat deze krijtjes zo gemakkelijk afwasbaar zijn, hebben ze een goed pigment met levendige kleuren. De stiften zijn net als de waskrijtjes en potloden van een goede kwaliteit. Ze geven veel kleur af, maar zijn ook goed afwasbaar. Ze zijn zo ontworpen dat het niet schadelijk is voor kinderen en dieren.

Bestel waskrijtjes, potloden, stiften, knutselpakketten gemakkelijk en snel online.