De speen of knuffel is zoek! Wat nu? Het hele huis op z’n kop, want zonder de favoriete speen of knuffel is niet te leven. Wat een moeite om altijd achter de verloren spullen aan te gaan. Hiervoor is een hele simpele oplossing. Een speen- of knuffelkoord. Zoek hieronder jouw favoriet!

0 artikelen  


Helaas is dit product momenteel uitverkocht.
Voor meer informatie kunt een email sturen naar info@denderz.nl.


Groot gemak

De knuffel of speen wordt gemakkelijk vastgeklemd in het klipje. Aan het klipje zit een koord die weer bevestigd is aan de kinderwagen, Maxi-Cosi of aan de kleertjes. Super gemakkelijk voor onderweg, op de peuterspeelzaal of de crèche. Als jouw kind de speen uit de mond plopt kan het nooit verder gaan dan de lengte van het koord.

Wagenspanners

Ook leuk voor aan de kinderwagen of Maxi-Cosi. Een wagenspanner. Deze wordt met elastiek bevestigd aan beide steunen. Aan het koord hangen allemaal mooie kralen, figuren en belletjes. Jouw kleine kan zo lekker liggen te spelen en hoeft zich niet te vervelen. Met deze kinderwagenspanners wordt ook de hand coördinatie gestimuleerd. Door de kralen vast te pakken met verschillende groottes en tegen de belletjes aan te tikken ondervinden ze steeds meer.