Puzzelen! Wat spannend om te kijken wat het wordt en of het goed gemaakt is! Met een voorbeeld erbij of juist zonder. Het is altijd leuk om te doen en om te ontdekken. Bekijk ons collectie legpuzzels hieronder.

8 artikelen  Ontdekken

Met papa en mama samen proberen een nieuwe puzzel te maken of helemaal zelf ontdekken. Er zijn verschillende puzzels. De originele van karton met stukjes, puzzels van hout, met stickers of vloerpuzzels. Allemaal even leuk, maar de één is een grotere uitdaging dan de ander. Sommige puzzels kunnen naar eigen inzicht ingevuld worden. Dit zijn vaak puzzels die geen traditionele stukjes hebben die in elkaar passen.

Voor alle leeftijden

Puzzels zijn niet alleen leuk voor peuters die het puzzelen net ontdekken, maar ook voor oudere kinderen. Puzzels zijn daarom ook altijd het perfecte cadeau om met een verjaardag te geven. Oudere kinderen hebben natuurlijk wel wat meer uitdaging nodig. Kleinere stukjes met een moeilijker patroon is een goede keuze voor de gevorderde kinderen. Het logisch denken wordt door het leggen van puzzels beter ontwikkeld.

Vind jouw gaafste puzzel hier. Voor je eigen kind of geef het cadeau.