Vesten, sweaters en truien zijn onmisbaar in de kledingkast van elk kind. Gemakkelijk om aan te trekken en ontzettend stylish. De vesten en truien van Sorry 4 The Mess zijn stoer, uitdagend en trendy. Kledingstukken van Sorry 4 The Mess zijn te krijgen in de maten 86 t/m 128.

1 artikelen  

Verwijder alle


Stoer, uitdagend en trendy

De vesten en truien van Sorry 4 The Mess zijn geïnspireerd op bikers, vintage tattoos en rockers. Het is dus geen verassing dat de kleding hierdoor stoer en uitdagend worden. Er wordt veel gebruik gemaakt van donkere kleuren in de vesten en truien van Sorry 4 The Mess. De prints die gebruikt worden zijn geheimzinnig en geven nog een uitdagendere look aan deze kledingstukken. Ondanks het vintage tintje zijn de truien en vesten erg modern.

Materialen

De materialen die gebruikt worden voor de vesten en truien zijn heel verschillend. Zo zijn er truien met textuur, fijn gebreide truien en truien die binnenstebuiten lijken te zitten. Van wat voor materiaal de trui ook gemaakt is, bij Sorry 4 The Mess kun je er zeker van zijn dat het van een goede kwaliteit is.