Stoer, edgy en modern. Dat zijn de t-shirts en tops van Sorry 4 The Mess in een notendop. De t-shirts van Sorry 4 The Mess zijn gemaakt van natuurlijke stoffen die comfortabel zitten. Het kledingmerk maakt stoere kleding voor zowel jongens en meiden in de maten 86 t/m 128.

4 artikelen  

Verwijder alle


Stoer, edgy en modern

De designs van Sorry 4 The Mess zijn stoerder en ruiger dan andere kinderkleding merken. Ze zijn geïnspireerd op rockers, vintage tattoos en bikers. De t-shirts stralen altijd een coole vibe uit, al zijn sommige gekleurd in het roze. Ondanks hun inspiratie bronnen zijn de t-shirts van Sorry 4 The Mess ontzettend modern. Ze gaan mee met de trends en spelen hier op hun eigen manier op in.

Details

Sorry 4 The Mess is nooit saai. Het heeft altijd speciale details in de kledingstukken verwerkt. In het patroon, de stof of opdruk. De kwaliteit van de kledingstukken altijd in het oog houdend. Sorry 4 The Mess heeft veel t-shirts met uitgesproken kleuren die een lekker brutale uitstraling hebben. De naam Sorry 4 The Mess verklapt het al een beetje, dit merk is voor de ondeugende jongetjes.

Dus zoek je voor hippe, trendy kleding met een ondeugend tintje? Dan is Sorry 4 The Mess het perfecte merk.