Spelen, klauteren en stoeien zonder dat de kleren afzakken. Niet meer uren voor de kledingkast staan om te bedenken wat bij elkaar staat. Dit zijn nog maar een paar voordelen van een jumpsuit. Is jouw meid stoer en sportief? Dan wordt ze helemaal blij van een jumpsuit van Sorry 4 The Mess. Met hun eigentijdse en unieke design die elke jumpsuit een stoere look geeft zal zei zich helemaal zichzelf voelen.

1 artikelen  

Verwijder alle


Speelse jumpsuits

Sorry 4 The Mess maakt kledingstukken die anders en uniek zijn. Er wordt sterk gelet op de kwaliteit en beweegbaarheid van de stoffen. Sorry 4 The Mess weet dat kinderen graag rennen, vliegen en dollen en hier wordt daarom veel rekening mee gehouden. Niet alleen door de juiste stoffen te gebruiken, maar ook door de pasvorm erg comfortabel te maken.

Edgy designs

Designs die niet bepaald schattig zijn te noemen. Sorry 4 The Mess maakt designs voor de kledingstukken die hierdoor iets mysterieus, eigenwijs en tegendraads hebben. De jumpsuits zijn een beetje edgy door de inspiratiebronnen die dit bedrijf gebruikt. Dit zijn namelijk bikers, rockers en vintage tattoos. Door het gebruik van hun inspiratiebronnen te moderniseren maakt Sorry 4 The Mess de mooiste creaties.