Op zoek naar een nachtlampje? Met een van onze schattig nachtlampjes hoeft de kleinste van het gezin niet meer bang te zijn in het donker. Dat geeft een veilig gevoel, en staat leuk op elke kinderkamer. Je kunt bij ons nachtlampjes in verschillende soorten, maten en kleuren kiezen. Sommige nachtlampjes hebben zelfs het voordeel dat ze vanzelf uitgaan.

3 artikelen  Een nachtlampje voor iedereen

Nachtlampjes zijn ideaal voor het ontwikkelen en stimuleren van een gezond en regelmatig slaappatroon van je kinderen. Lieve designs en de ideale functionaliteit van het automatisch uitschakelen creëer je een kindvriendelijke en gecontroleerde omgeving voor de nachtrust voor je kind. Er is voor elke baby of kind een geschikt nachtlampje, voor elke jongen en voor elk meisje.

Draagbare nachtlampjes

De nachtlampjes zijn draagbaar en werken op batterijen. Zo kun je in elke nieuwe omgeving toch een vertrouwde sfeer creëren. Een kind dat goed slaapt, geeft ouders ook de rust om goed te slapen.

Niet goed, geld terug

Je kunt bij Denderz online bestellen, of gezellig langskomen in de winkel te Groningen. Bestellingen boven de €50 euro worden gratis verzonden. Toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Dan kun je het altijd retour sturen binnen 14 dagen en krijg je direct je geld terug.