Shorts zijn al lang niet meer alleen voor jongens en is niet meer weg te denken uit de garderobe van meisjes. Rokjes hangen al jaren in de kasten van meisjes, maar nog nooit in zo veel variaties als tegenwoordig. Van lang naar kort en van tule naar spijkerstof, niets is meer te gek! Neem een kijkje in onze collectie!

4 artikelen  

Verwijder alle


Rokjes

Met rokjes kan een statement worden gemaakt. Een tule rokje kan lief overkomen, maar als het bijvoorbeeld met een spijkerjasje gestyled wordt kan het ontzettend stoer zijn. Rokjes zijn niet meer alleen van katoen of spijkerstof, maar ook van kant, tule en sweatstof. Dat maakt het lastig kiezen, maar ook heerlijk te combineren. Billieblush is het merk dat graag nieuwe combinaties probeert en elke keer verrassend wil zijn.

Shorts

Meisjes blijven meisjes, ook met shorts en daarom is één broekje in de kast niet genoeg! Van een beetje langer spijkerbroekje voor naar school tot een korte short met vrolijke print voor naar het strand. Voor elke gelegenheid wil jou kleine fashionista een bijpassend broekje hebben. Wij hebben broekjes met verschillende stofjes, kleurtjes en doeleinden. Genoeg keus voor jouw meisje!