Groeien, groeien, groeien, het lijkt maar niet op te houden! Kindervoetjes hebben in deze tijd goede schoenen nodig die veel steun geven. Maar het oog wil ook wat, de schoentjes moeten er natuurlijk leuk uitzien! Sportief en casual, netjes en hip, voor iedere schoenen liefhebber hebben we wat!

1 artikelen  De juiste schoenen

Schoenen die te krap zitten kunnen de voetjes vervormen, het is dus belangrijk dat op tijd nieuwe schoentjes worden gekocht. Wil je schoenen kopen die het beste voor je kindje zijn? Dan zijn hier een paar tips bij het kopen: denk er aan dat de schoenen een flexibele loopzool hebben, een stevige hiel en een goede sluiting. De juiste maat is erg belangrijk, het klinkt misschien overduidelijk, maar een kind geeft zelf niet snel aan als de schoen te klein zit. En de laatste tip: zorg voor afwisseling, met het jaargetijde mee, zijn verschillende schoenen nodig, dichte voor de koude maanden, een open sandaaltje voor de zomer en sneakers voor de maanden ertussen.

Ruilen of retourneren

Zijn de schoentjes niet de goede maat? Of niet wat je verwacht had? Dan kunnen ze binnen het termijn van 14 dagen teruggestuurd worden m.u.v. de sale artikelen. Het geld wordt dan gewoon teruggestort. De kosten van het retourneren zijn voor de koper zelf.