Rokjes en shorts horen in elke meisjes kledingkast thuis. Het zijn de perfecte items om lekker af te wisselen en heerlijk voor bij wat warmer weer.

2 artikelen  

Verwijder alle


Vrij bewegen & Stylish

Een rokjes staat ongelooflijk schattig en het zit ook nog eens super lekker! Het geeft de volledige bewegingsvrijheid. Shortjes zijn misschien net wat gemakkelijker, omdat het niet omhoog kruipt met het kroelen. Rokjes en shorts kunnen beide goed gedragen worden met wat kouder weer. Onder beide items kan ontzettend goed een legging of maillootje gedragen worden. Bekijk onze leggings en maillootjes snel!

Laatste mode

Om ervoor te zorgen dat jou kleine helemaal in de laatste mode gekleed is hebben wij elk halfjaar een nieuwe collectie die bij dat seizoen past. De voorjaar/zomer collectie en het najaar/winter collectie. We zoeken de kleertjes uit die wij het mooiste vinden en die niet overal te krijgen zijn. De kwaliteit blijft absoluut niet onopgemerkt. We voelen de stofjes, bekijken de kleurtjes en zorgen er zo voor dat de fijnste kleertjes bij ons terecht komen.