Persoonlijke blog: Inkoop


KEUZES KEUZES KEUZES

Voor het eerst alleen op inkoop. De nieuwe kleren bekijken en kopen voor de herfst en winter. Ik heb helemaal de lentekriebels, vooral nu alle kledingstukken van de voorjaarscollectie binnenkomen. Toch ben ik onwijs benieuwd naar de nieuwe items voor de “Fall/Winter 17/18 collectie”.

Billieblush & Billybandit

Mijn inkoop avontuur begint in Roosendaal. Met de Billieblush en Billybandit collectie van de herfst en winter. Billieblush is een bijzonder merk, want het hangt al vanaf de start van Denderz in onze winkel. Daarnaast is Billieblush een ontzettend eigenzinnig merk dat het prinsessengevoel naar boven brengt. Het is altijd lekker kleurrijk, tuttig en onwijs schattig. Om tussen al deze kleding te neuzen is heerlijk. Net een snoepwinkel! Alles is zo mooi! Maar niet alles past natuurlijk in de winkel. Er moeten keuzes worden gemaakt, maar welke? Ik heb een dochtertje en weet precies wat haar mooi zal staan, maar wat vinden jullie, mijn klanten leuk? Hippe kleding heb ik besloten. Uniek maar niet al te gek. Billieblush is een duurder merk, maar dit vind ik zeer terecht. De kwaliteit is namelijk echt fantastisch en het design is tot in het detail uniek. Billybandit heeft altijd van die stoere en originele prints en de kwaliteit is net zo goed als Billieblush.

Sorry 4 The Mess

Voor de meisjes ga ik verder op zoek naar kleding die wat stoerder zijn. Niet iedereen houdt van tuttig, en stoer kan ontzettend goed gecombineerd worden met klassieke items. Ik beland bij Sorry 4 The Mess. Dit is een ontzettend stoer merk dat jongens en meisjeskleding heeft. De kleuren die ze gebruiken zijn net wat anders en de kwaliteit is wederom ontzettend goed. Tess (agent van S4TM) kwam bij ons langs met de nieuwe collectie en hier heb ik een aantal prachtige items uitgezocht.


Helemaal nieuw

LeBig

LeBig is een merk dat ik sinds de opening volg. Het is een meisjesmerk dat erg kleurrijk is. Als LeBig goed gecombineerd wordt hou je een outfit rustig maar heel vrolijk. Onze nieuwe collega Erna is gezellig mee geweest om de kleding te bewonderen. We hebben allemaal setjes gemaakt om te kijken wat matched en hebben de items uitgezocht die wij het aller mooist vonden. Bij LeBig komen alle kleuren terug. Fel roze, helder blauw, maar ook neon geel en kiwi groen. Felle kleuren combineren vind ik altijd erg spannend. Ik heb liever een felle kleur gecombineerd met zwart of grijs. Ik kan niet wachten tot de maillots van MP Denmark binnen zijn, dan kunnen deze mooi gecombineerd worden met een LeBig jurk.

Tumble N Dry

Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat een commercieel merk in ons winkel ontbreekt. Bij de start van Denderz hebben we bewust gekozen voor unieke, originele merken. Maar er is zo veel vraag geweest naar commerciële merken, waardoor ik toch begin te twijfelen. Z8, name it, noppies… Al deze merken zijn voorbij gekomen. De kleding is mooi en de kwaliteit is prima, maar past het wel bij Denderz? En dan is daar Tumble ’N Dry. Ik wordt zo vriendelijk ontvangen in Amsterdam en er is genoeg keuze voor het volgend seizoen. Er is kleding bij die ik te commercieel vind, maar ook hippe, stoere items met een te gekke print. Oftewel, de keuze is reuze. Voor het herfst/winter seizoen heb ik de maten 50 t/m 104 ingekocht. Ik kan niet wachten om het uit te pakken en te verkopen!