Voor jou kleine is het de eerste keer dat hij of zij de herfst en winter meemaakt. Het zal wennen zijn en de kou zal niet lekker aanvoelen. Nieuwe, warme kleren zijn hiervoor de oplossing.

2 artikelen  

Verwijder alle


Eerste keer

Het is de eerste keer dat jou kleine meemaakt dat de bladeren van de bomen vallen, dat de dagen korter worden en dat het hopelijk begint te sneeuwen. Deze periode is ontzettend interessant, maar ook koud. Vooral als het de eerste keer is dat je kind het najaar meemaakt voelt het extra koud. Een koude neus, koude handen, koude voeten. Zorg er daarom voor dat je jou kindje goed inpakt voor deze periode. Een stof kan al heel veel doen. In de winkel is dit het beste te beoordelen, maar op de site proberen wij jou zo goed mogelijk te ondersteunen met de beschrijving van de producten.

’s Nachts

Niet alleen overdag is het koud, maar ’s nachts is het nog kouder. Een extra dekentje of een dikkere romper is een perfecte toevoeging. Merk je dat jou kindje het nog koud heeft? Trek hem of haar dan lekker warme sokjes aan. Door de voeten verlaat het lichaam veel warmte. Vergeet daarom niet om warme sokken of schoenen te kopen.

Genieten

Met deze periode komt veel op je af en leer je nieuwe dingen over je kindje. Maak je niet te veel zorgen, maar ga ook lekker naar buiten en genieten van het weer en elkaar. In de winter is de lucht het gezondst. Ga daarom lekker buiten wandelen en spelen met de nieuwe kleren. Een sjaal om en muts op, wanten aan een gaan!