Een collectie aan het samenstellen voor je baby’tje? Dan kunnen vestjes en truitjes echt niet ontbreken. De mooiste vestjes voor jou kleine meid vind je hier!

2 artikelen  

Verwijder alle


Lekker warm

Om je pasgeborene helemaal tevreden te houden zijn truitjes en vestjes een must. Want met alleen rompertjes en shirtjes wordt jou kleine meid niet warm genoeg. Zorg er daarom voor dat er genoeg truitjes en vestjes in de kast hangen, want twee zijn niet genoeg. Voor elke dag een schone plus één extra is genoeg om de week door te komen.

Basis kledingstuk

Een vestje of truitje is een item dat standaard in de kast hoort te liggen bij elk kindje hoe klein ze ook mag zijn. Een vestje is gemakkelijk te combineren en zorgt voor extra warmte op koudere dagen. Denk er wel aan dat een vest met een dikke capuchon niet lekker zit voor het hoofdje, kies dus liever een vestje zonder of met een dun mutsje. Een truitje is vooral gemakkelijk. Als de kleertjes snel aangedaan moeten worden in de vroege ochtend, kan snel een sweater aangetrokken worden voor een complete look.