Elke garderobe heeft een paar vestjes en truitjes nodig. Het zijn de toevoegingen die je collectie compleet maken. Om je look af te werken of om snel wat aan te trekken in de ochtend zijn vesten en truien het perfecte kledingstuk! Neem een kijkje wat het beste in jouw garderobe past!

2 artikelen  

Verwijder alle


Stijlvol en makkelijk

Weer tijd te kort in de ochtend? De kleintjes snel in de kleren en hop naar school, maar wat moeten ze aan? Truitjes zijn hier een uitkomst. Truien kunnen snel aan worden getrokken en staan ook nog eens boven elke broek. Tegenwoordig kan een trui boven een rok ook erg stylish zijn, dus wees niet bang om te combineren!

Onmisbaar

Vesten zijn onmisbaar. Als het net wat te koud is voor een jurkje, kan een vestje het verschil maken om tòch dat jurkje aan te kunnen. Maar niet alleen boven een jurkje, maar ook met een broek, rokje of jumpsuit staat een vestje altijd goed. Er valt eindeloos mee te combineren. Omdat een vestje zo veel oplossingen biedt, is het onmisbaar geworden in elke garderobe.

Ons vestjes en truitjes zijn in de volgende maten te verkrijgen: 86, 92, 104, 110, 116 en 128. Twee keer in het jaar krijgen wij de nieuwe collecties binnen, de lente/zomer collectie en de herfst/winter collectie. Houd onze site in de gaten voor de nieuwste items!