Ken je dat? Meteen als je te horen krijgt dat je zwanger bent van een kleine meid heb je zin om kleertjes in te slaan. Maar om nou niet blind allemaal kleertjes te kopen zijn hieronder een paar tips. Heb je je al wat beter verdiept in babykleertjes? Begin dan meteen met het neuzen in onze collectie meisjes baby kleertjes.

4 artikelen  

Verwijder alle


Kleurtjes

Een meisje! Natuurlijk moet er dan roze komen en vrolijke kleurtjes, leuke patroontjes en glittertjes. Maar dan… Dan heb je een collectie met bonte kleertjes die misschien niet eens bij elkaar staan. Zorg er daarom voor dat je ook effen shirtjes koopt, zodat dat drukke broekje of rokje ook lekker aan kan. Natuurlijk kunnen patroontjes ook gecombineerd worden, maar zorg er dan voor dat de stofjes dezelfde kleurtjes hebben, zodat de kleertjes van jou kleine meid matchen.

Wennen

Pasgeboren kindjes moeten nog wennen aan het dragen van kleertjes. Zorg er daarom voor dat je niet te zware stoffen koopt. Zware stoffen houden je kindje niet warmer, ga liever voor lichtere kleertjes en laagjes. Rompertjes komen erg goed van pas om het rugje en buikje lekker warm te houden. Stofjes zoals wol kunnen het tedere babyhuidje irriteren, daarom zijn bijna al onze kleertjes van katoen. Katoenen kleertjes zijn lekker zacht en irriteren niet.