Slapen is belangrijk, juist op zo’n jonge leeftijd. Het lekkerste slaap je op een plek waar je je veilig voelt. Wij hebben items die jou kindje op haar gemak brengt, zodat ze fijn kan slapen. Bekijk hieronder ons collectie.

2 artikelen  

Verwijder alle


Schoonheidsslaapjes

Bij de slaapjes overdag kan een kind snel afgeleid worden. Het is licht, er zijn veel geluiden om haar heen en dan kan ze zichzelf ook nog wakker houden. Net als volwassenen hebben kinderen stuiptrekkingen van de spieren als ze in slaap proberen te komen. Baby’s hebben nog niet veel controle over hun spieren en kunnen zich bij de stuiptrekkingen klauwen of slaan. Zo houden ze zichzelf wakker. Om dit te voorkomen kun je ervoor kiezen om haar in te bakeren. Love to dream heeft een speciale slaapzak ontwikkeld om baby’s in een natuurlijke houding te laten slapen. Deze slaapzak bedekt de handjes, zodat er niet gekrabd kan worden.

Slapen

Slapen is belangrijk voor de gehele ontwikkeling van je kindje. Overdag speelt, danst en rent jou kleine ontzettend veel. Dit komt aan op de spieren. Spieren worden hersteld in de slaap, zodat hierna weer volop gedold kan worden. Ook bouwt jou kleine een beter immuunsysteem op als ze veel slaapt. Zo wordt ze sterker tegen virussen en bacteriën.