Is jouw meisje een girly-girl? Of juist heel stoer? Draagt ze graag roze of gaat ze voor zwart? Voor elk meisje hebben wij een shirtje! Neem snel een kijkje en bestel het shirt en de tops voor meisjes eenvoudig online.

7 artikelen  

Verwijder alle


Meisje-meisjes

Ben je op zoek naar echte meisjes kleren die een tikkeltje tuttig zijn? Dan is Billieblush het merk waar jij zeker blij van wordt! De kleertjes van Billieblush hebben altijd prachtige details en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Sorry4TheMess heeft ook topjes erbij zitten die jou zeker aan zullen spreken. Al is het vaak wat stoerder, een lief shirtje maken kunnen ze ook.

Stoere chicks

De meisjes die liever opvallen door juist wat stoerdere kleertjes aan te trekken komen ook zeker niet te kort. Sorry4TheMess is een merk die jou aan zal spreken. Sorry4TheMess heeft shirtjes die wat donkerder zijn met coole prints.

Ook hebben we shirtjes die jongens én meisjes heel goed staan! CarlijnQ is zo’n merkje. De shirtjes hebben printjes die iedereen aanspreekt, want wie wil nou geen ijsje of sprinkles?