Eten wordt leuker met een eigen servies. Een bord en beker die helemaal van jouzelf zijn met mooie kleurtjes waar je vrolijk van wordt. Wij hebben veel soorten eet- en drinkgerei voor jou kleine meid. Neem een kijkje tussen ons collectie!

16 artikelen  

Verwijder alle


Melamine

Als het op eten neerkomt zijn meisjes niet altijd zo netjes als ze lijken. Lekker met de handen in het eten, mond dicht als mama of papa probeert te voeren en omgooien als ze echt niet meer willen. Veel borden zouden allang beschadigd zijn, een grote barst hebben of helemaal stuk. Wij hebben servies van melamine dat extra sterk en krasbestendig is. Deze borden en bekers zijn veilig om te gebruiken en zijn geschikt voor in de vaatwasser tot 40°C. Het servies is niet geschikt voor in de magnetron.

Mix & Match

Bordjes van dezelfde kleur en patroontjes zijn natuurlijk erg leuk en zo herkent jou kindje goed dat dit zijn of haar servies is. Maar borden en bekers zijn natuurlijk ook ontzettend leuk om lekker te combineren. Dezelfde kleuren, maar andere patroontjes of juist dezelfde patroontjes met andere kleuren. Alles kan!

Papier

Voor feesten zijn gewone borden niet handig. Het is veel werk om af te wassen, je hebt meer kans dat het kapot gaat of zelfs verdwijnt. Daarom hebben wij voor feestjes en partijtjes papieren borden. Deze borden zijn super leuk door de mooie prints en om het af te maken kunnen ze gecombineerd worden met bijpassende servetten. Niet alleen voor de kinderfeesten, maar ook voor oudere ‘kinderen’ zijn deze items perfect met een feest.