Broekjes zijn niet te missen! Van jongs af aan brengen wij talloze uren door in een broek. Daarom is het belangrijk dat het goed en comfortabel zit.

1 artikelen  

Verwijder alle


Het beste voor jou kleine meid

Spijkerbroeken, joggingbroeken, leggings alle vormen van broeken die maar bedacht kunnen worden hebben aan onze benen gezeten. Maar laten we beginnen bij de allerkleinsten. Baby’tjes. Ze zijn nog niet gewend om hele dagen in broekjes rond te lopen. Zware spijkerbroeken zijn daarom geen goede optie. Zorg ervoor dat de broekjes licht en soepel zijn, zoals broekjes van elastisch katoen. Met een elastische band om goed omhoog te houden, zodat er geen blote buikjes zijn te zien.

Mix & Match

Hoe jong ze dan ook mogen zijn, verschillende broekjes zijn altijd fijn! Baby’tjes hebben de gave om alles snel smerig te maken, daarom is een extra broekje ontzettend handig. Handig? Handig en leuk! Het combineren van deze leuke broekjes om constant weer een nieuwe look te maken is een leuke bezigheid.

Wassen

Belangrijk om te weten is hoe je het beste de kleertjes van jou pasgeboren prinsesje kunt wassen. Baby huidjes zijn ontzettend gevoelig. Was de nieuwe kleertjes daarom voor gebruik. Er kunnen stofjes in zitten die het huidje kunnen irriteren, maar met een wasbeurt zijn ze zo verwijderd. Was de kleertjes zo heet mogelijk, maar let er wel op wat het labeltje zegt. Om de laatste bacteriën te doden kun je de kleertjes goed heet strijken. Probeer zo veel mogelijk PH-neutraal wasmiddel te gebruiken, zodat er geen rare stofjes in de kleertjes komen. Deze tips helpen om je kindje zo comfortabel mogelijk te houden in haar kleertjes.