Het is een meisje! Wat een geweldig nieuws om te horen! Het liefst ren je natuurlijk naar de dichtstbijzijnde winkel om babykleertjes in te slaan. En bij wie kun je nou beter winkelen dan bij Denderz? Bekijk onze meisjes babykleding online of in de winkel.

13 artikelen  

Verwijder alle


Mooie kleertjes

Het is belangrijk om goed na te denken aan de collectie kleertjes die je koopt. Als je bijvoorbeeld alleen maar felle kleurtjes koopt, kan het ontzettend druk zijn en snak je misschien naar een effen kledingstukje. Het is misschien minder leuk om te kopen, maar denk er wel aan dat een basic kledingstuk ontzettend kan helpen bij het creëren van een mooie look. Wij hebben niet alleen mooie kleertjes, maar ook nog eens van fijne stofjes. Stofjes die het huidje van jouwprinsesje niet zullen irriteren, maar die zacht aanvoelen en gemakkelijk aan te trekken zijn. Legginkjes, jurkjes, rokjes, broekjes, shirtjes, truitjes en sokjes zijn bij ons voornamelijk gemaakt van katoen en dus lekker zacht.

Winkelen

Online kopen is ontzettend handig, want je hoeft de deur niet uit, je kunt op een rustig plekje alles uitzoeken en veilig betalen. Hou je nou juist wel van die drukte, er lekker op uit en persoonlijk contact? Wij hebben een fysieke winkel in Groningen en dan wel aan de Westerkade, tegenover de MC Donalds. Kom gezellig langs en neem onder het shoppen een lekker bakje koffie of thee! Heb je al een kindje? Dan kun je haar/hem ook heel goed meenemen, want er zit een uitdagende speelhoek bij.