Tuttig, stoer of sportief. Welke stijl jou meid ook mooi vind, met de juiste schoenen voelt jou meid zich helemaal op haar gemak. Wij hebben schoenen in verschillende stijlen en er zit vast iets voor jou meid tussen. Neem snel een kijkje tussen ons pareltjes!

1 artikelen  

Verwijder alle


De ultieme schoen

Is jou meisje gek op roze, felle kleuren en mooie versiersels? Dan is Billieblush helemaal het merk dat bij haar past! Ze kan zich van top tot teen kleden in dit mooie merkje, want ze hebben zelfs schoenen! Mooie sandaaltjes of ballerina’s voor in de zomer of laarsjes en dichte schoenen voor de koudere dagen. Billieblush maakt het mogelijk om je elke dag te voelen als een prinses!

Niet alleen voor de prinsessen hebben we mooie schoenen, maar ook voor de stoere meiden. Sneakers zijn al snel goed en kunnen goed bij kouder of juist warmer weer. In gympen kan lekker veel gespeeld en gerend worden. Sneakers maken de casual of sportieve look helemaal af en staan ook nog eens ontzettend stoer!

Stevige stappers

Naast dat schoenen er geweldig uit moeten zien, is de pasvorm ook ontzettend belangrijk! Te krappe schoenen zitten natuurlijk niet lekker, maar te ruime schoenen ook niet. De schoenen moeten stevig zijn, maar niet afknellen. De zool moet ook niet te dun zijn, want dan voel je alle stenen onder je voeten. Schoenen zijn het makkelijkste om in een fysieke winkel te kopen. Wil je toch online kopen? Om er zeker van te zijn dat je de juiste schoenen koopt proberen wij zo goed mogelijk uit te leggen hoe de schoenen eruit zien en hoe ze voelen. Zijn ze toch niet wat je verwacht had? Retour sturen kan altijd, wel betaal je zelf de retour kosten.