Love To Dream


Love to Dream Swaddle Up

Een geniale oplossing voor de alledaagse behoeften van ouders en baby’s. De revolutionaire slaapzakken zijn functioneel, bruikbaar en zeer innovatief. Ze maken het leven van ouders een stuk simpeler en aangenamer. Maak kennis met de Love To Dream slaapzakken.

Bekijk de Love To Dream slaapzakken in de webshop.

Gepatenteerd systeem voor meer (nacht)rust

Vanuit de essentie om het leven van ouders minder stressvol en hierdoor eenvoudiger te maken, is er door de ontwikkelaars van Love To Dream nagedacht over hoe je een baby (en dus ouders) langere en kwalitatief goede nachten kan bezorgen. Door middel van echte innovatie en begrip voor de slaapuitdaging waarmee alle ouders geconfronteerd worden is het nieuwe slaapsysteem geboren ;): Het enige inbakerkleed met gepatenteerde ‘vleugels’ waardoor uw baby’tje met de armpjes omhoog kan slapen.

De natuurlijke slaaphouding van kindjes is met de beentjes uit elkaar en de armpjes vrij om deze omhoog te kunnen doen. Deze unieke baby inbaker oplossing (en slaapzak ineen) geeft de mogelijkheid om de baby in een meer natuurlijke positie te laten slapen met de armen omhoog. Zo kan de baby zichzelf kalmeren en fijner slapen. Voor een eenvoudige en rustige slaaproutine.

Voor alle leeftijden

Het Love To Dream slaapsysteem is ontwikkeld voor verschillende fases.

Stage 1: Swaddling 0-4 maanden

Deze fase is voor baby’tjes van 0-4 maanden. Het unieke ontwerp van de inbakerzak zorgt ervoor dat je baby ingebakerd is en tegelijk de armpjes omhoog kan bewegen en de beentjes kan spreiden, zoals in een natuurlijke slaaphouding.

Nu kan je baby zichzelf zachtjes aanraken en wrijven in hun eigen gezichtje, of zuigen op hun handjes, zonder beperking. Dit is de sleutel tot een rustgevende nachtrust voor je baby en dus ook voor de ouders.

Veiliger slapen

  • Losse dekens in het wiegje is verleden tijd
  • Je baby kan het inbakerdoek niet uitschoppen
  • Door de gepatenteerde vleugeltjes van de slaapzak wordt de kans dat je baby op z’n buikje rolt verminderd.

Revolutionair design

  • Je baby kan zichzelf kalmeren, en hierdoor langer slapen
  • Je baby is de gehele nacht veilig ingebakerd
  • Door het ontwerp kan de baby heupjes en beentjes bewegen en spreiden

Geniale dubbele rits

  • Gemakkelijk de luier verschonen door de dubbele rits

Bekijk hieronder het filmpje van de Love To Swaddle stage 1:


Stage 2: Transitional 4-8 maanden

Deze fase is voor baby'tje voor 4-8 maanden. Dit is de fase waar de baby van ingebakerd slapen naar het slapen in een slaapzak gaat.

Rustig wennen aan het nieuwe slapen

Bij deze gepatenteerde slaapzak van Love To Swaddle 50/50 kun je gemakkelijk de ‘vleugeltjes’ eraf ritsen en kan je baby voorzichtig wennen aan het slapen met de armpjes vrij. Door de overgang van ingebakerd slapen naar slapen in een slaapzak stap voor stap te doen, wordt de slaaproutine van je baby zo min mogelijk verstoort. Zo kun je bijvoorbeeld eerst één vleugeltje eraf ritsen en je baby hieraan laten wennen voordat je het tweede vleugeltje er ook afritst. Op deze manier zal de overgangsperiode slechts een kwestie van een paar dagen zijn.Deze fase begint net voordat je baby in staat is om zelf om te rollen of wanneer hun natuurlijke schrikreflex is afgenomen.

Zodra de beide vleugeltjes van de Love To Swaddle 50/50 er afgehaald zijn, dient het als een comfortabele slaapzak, die je baby nog steeds het veilige ingebakerde gevoel geeft, maar waar de armpjes lekker vrij zijn.

Bekijk hieronder het filmpje van de Love To Swaddle 50/50:


Love to dream online kopen?

Denderz is de eerste die de unieke Love To Dream slaapzakken verkoopt in Nederland en daar zijn we maar wat trots op. Deze slaapzakken komen uit Australië en waren tot nu toe nog niet verkrijgbaar in Nederland.

Slapen is niet langer een strijd

Een betere nachtrust voor u en uw kind begint met de Love To Dream Swaddle. Bestel de slaapzak vandaag nog.

Je kunt hem hier bestellen