Van harte! Er is (bijna) een baby geboren. Nu wil je natuurlijk een origineel kraamcadeau voor de kleine jongen of meisje! Op Denderz.nl helpen we je graag dit originele cadeau te vinden en laten we graag onze collectie kraamcadeaus zien.

13 artikelen  Cadeautjes: leuk voor nu, nóg leuker voor later

Wil je iets dat langer meegaat en wat leuk is voor later? Denk dan eens aan wens kaartjes voor de baby waar kraamvisite hun wensen voor de kleine op kunnen zetten. Een negenmaanden boek voor mama in spe waar ze alles in kan noteren tijdens haar zwangerschap en die haar begeleid met weetjes en feitjes. Met een speen- en knuffelkoord, servies, en een knuffel van Nijntje zit je ook altijd goed.

Babykleding blijft altijd favoriet als het gaat om cadeaus geven en krijgen. De allerkleinsten groeien nu eenmaal snel uit hun kleren. Je kunt nooit genoeg rompertjes en mutsjes hebben. Of denk eens aan een handige slaapzak voor de kleine baby.

Kun je niet kiezen? Maak dan van een paar cadeautjes een geschenkset waarmee jouw baby cadeau straks het mooiste van het hele kraamfeest is. Klinkt goed toch?