Knuffels


Ieder kind heeft wel een favoriete knuffel. Die knuffel die overal mee naartoe gaat en als het kwijt is kan er niet goed geslapen worden. Vind jou favoriet bij Denderz. Knuffels voor jongens en meisjes vind je hieronder.

Vriend

Een knuffel is niet zomaar speelgoed voor veel kinderen. Het is hun vriendje. Ze nemen het mee naar bed, naar buiten en zelfs in bad. Favoriete knuffels worden daarom ook vaak smerig. Onze knuffels kunnen allemaal in de wasmachine. Zo zijn ze binnen een mum van tijd weer lekker schoon en hygiënisch. Zorg er wel voor dat je wast op het ‘wolprogramma’.

Soorten

Knuffels komen in veel verschillende soorten. Knuffels van bekende figuren als Nijntje of van een dier, voorwerp of een abstract object. Voor baby’s zijn de voorwerpen nog niet goed te onderscheiden. Vaak vinden baby’s juist de labeltjes interessant. Sommige knuffels komen met verschillende labels van verschillende stoffen. Zo leren ze voelen en herkennen. Er zijn knuffels die door machines worden gemaakt en knuffels die handgemaakt zijn. De handgemaakte knuffels zijn vaak gehaakt of gebreid. Een handgemaakte knuffel is met alle liefde gemaakt en de maker hoopt op deze manier veel kinderen blij te maken met dit speciale speelgoed.

Heb je een cadeau nodig? Een knuffel is het perfecte cadeau bij een babyshower, kraamfeest of verjaardag.