Gek op tassen! Vaak denk je direct aan vrouwen, maar jongens en meiden kunnen er ook wat van! Een tas om op school mee te pronken, om alle spulletjes in te stoppen die je onderweg vindt of om de outfit af te maken. Er zijn genoeg redenen om in het bezit te zijn van een mooie tas! Daarom hebben wij voor jou de mooiste tassen opgespeurd. Hieronder zijn ons tassen te bekijken.

0 artikelen  


Helaas is dit product momenteel uitverkocht.
Voor meer informatie kunt een email sturen naar info@denderz.nl.


Kindertas advies

De èèn houdt van een schoudertas, de ander van een bagpack en weer een ander van een klein portemonneetje. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de juiste tas voor je kind koopt? Voor het grootste gemak laat je jouw kindje mee kijken onder het shoppen. Kinderen ontwikkelen op jonge leeftijd al een eigen smaak en deze kan erg verschillen van wat ouders mooi vinden. Vaak staat het formaat van de tas erbij. Let hierop bij het shoppen. Een te grote tas is niet comfortabel en kan snel te zwaar en onhandig worden voor jou kleine. De beste manier om de juiste tas te vinden is om naar een fysieke winkel te gaan. Zo kun je zien of het aan de verwachtingen voldoet en of het formaat goed is.

Kom ook eens langs in Groningen

Zit jouw tas er niet bij? Wij hebben meer tassen dan dat op ons webshop staan. Deze shop je in ons fysieke winkel op de Westerkade in Groningen. Op Instagram plaatsen wij regelmatig foto’s van nieuwe producten, ook die niet in ons webshop komen. Bekijk dit dan ook om een indruk te krijgen van de tassen die wij verder hebben.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}