Een muts of sjaal alleen maar voor de warmte? Allang niet meer! Een muts of sjaal kan de look juist afmaken! Het zorgt voor een net wat interessantere outfit. Gebreide sjaals of mutsen, een strohoed, of katoenen mutsen en sjaals. Alle mutsen en sjaals vind je hieronder.

0 artikelen  


Helaas is dit product momenteel uitverkocht.
Voor meer informatie kunt een email sturen naar info@denderz.nl.


Brrr voor de koude wintermaanden!

Zonder muts of sjaal is de winter niet geheel aangenaam te noemen. Vaak waait er een koude wind die om de oren heen suist. Natuurlijk wil je dat je kindje zich prettig voelt en ook lekker naar buiten kan, ondanks het koude weer. Om je kindje zo prettig mogelijk door de winter heen te krijgen zorg je voor lekker warme kleding en natuurlijk een setje aan mutsen en sjaals. Wij hebben de mooiste, stoerste en schattigste mutsen en sjaals voor jou bij elkaar gezocht. Kies kindermutsen en –sjaals die mooi bij de winterjas passen en maak de winteroutfit hierdoor helemaal af.

Kinderhoeden en petten

Wij hebben niet alleen mutsen een sjaals, maar ook hoeden en kinderpetten. Een pet of hoed is niet alleen heel erg mooi, maar ook ontzettend handig! Om de ogen lekker uit de zon te houden of om een outfit net die interessante twist te geven. Wij hebben hoeden en petten die net wat anders zijn dan de rest. Met mooie versieringen, felle kleuren en uitzonderlijke details.