Kinderrokjes en korte broekjes voor kinderen zijn niet weg te denken uit de kledingkast. Ze zijn bij Denderz te krijgen in alle soorten en maten. Een kort broekje voor kinderen wordt ook wel een bermuda genoemd. Zowel voor jongens als voor meisjes is dit een fantastisch kledingstuk. In de zomer is een kort broekje heerlijk om buiten te spelen. Meisjes kunnen korte broekjes het hele jaar dragen. Door een trendy short voor kinderen te combineren met een hippe legging of maillot is een kort broekje ook in de winter een fijn kledingstuk.

4 artikelen  
Er is een rokje voor ieder meisje

Een rokje in de kledingkast is zeker een must have voor elke stoere meid. Ook hier is het aanbod ontzettend groot. Spijkerrokjes, glitterrokjes, maxi-rokjes, tule rokjes of een rokje met kant, er is voor ieder meisje een rokje. Een effen rokje kun je matchen met een legging met een hippe print of andersom, en je hebt een fantastische unieke outfit.

De mooiste rokjes vind je bij Denderz

Bij Denderz zijn de mooiste rokjes te koop van verschillende exclusieve merken. Al onze merken zijn overzichtelijk te vinden in onze webshop. De maten die je bij ons kunt vinden zijn: 80, 86, 92, 104, 110, 116 en 128. Je kunt ook je kleertjes filteren op kleuren als: Rood, blauw, roze, geel, goud, bruin, zwart, wit, zilver en meer. Hierdoor vind je eenvoudig en snel het kinderrokje of kinderbroekje waar je naar op zoek was.