Kindermodeblog LenteTour


Kindermodeblog is langs geweest!

15 april was het weer zover: Kindermodeblog was bij Denderz! Wat was het een feest om alle prachtige kindjes omgetoverd te zien worden in modelletjes. Heb je deze dag gemist? Proef de sfeer hieronder en laat je inspireren door de speelse combinaties. Welke foto vind jij de leukste?

Voorbereidingen

We hadden alles mooi versierd en waren helemaal klaar voor de komst van de bekende blogster Frederieke Wieberdink. De winkel zag er tip top uit, vlaggetjes en ballonnen waren opgehangen en we hadden zelfs lekkere hapjes door de winkel verspreid. Lekker voor tussendoor. Laat Kindermodeblog nu maar komen!

We gaan los!

Kindermodeblog arriveerde om 11 uur. Na een lekkere bak Illy koffie te hebben gedronken begonnen ze meteen met het stylen van de kindjes. De kinderen stonden te popelen om aan de beurt te komen! In de mooiste kleding gestoken te worden en het haar helemaal netjes in de pronk te krijgen.

Smile :)

Daarna met de fijne setjes op de foto! Goed lachen, gek doen en spelen voor de camera. Zo nu en dan stond er een grote rij en werden de kindjes afgeleid door een armbandje voor ze te laten maken. Trots als een pauw liepen de kindjes in de kleertjes rond met hun eigen armband om. Zelf poserend voor de foto of aangemoedigd door mama.

Alle foto's

Heb je meegedaan aan kindermodeblog en zit jouw foto hier niet bij? Of ben je benieuwd naar alle foto's of de ervaring van Kindermodeblog zelf? Lees dan de blog van Frederieke: http://www.kindermodeblog.nl/2017/04/19/backstage-... Of bekijk de Facebook van Kindermodeblog: https://www.facebook.com/pg/kindermodeblog.nl/phot...

Wat hebben wij genoten van deze dag! Ik hoop dat jullie het net zo'n geslaagde dag vonden als wijzelf!