Bij het merk DUTCH DREAM DENIM staat het ‘spelende kind’ centraal. Hierdoor is het idee ontstaan van de ‘dubbele knieën’. Een kind moet kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen. Toch een gat in de broek? Geen probleem, door de dubbele knieën kan de broek twee keer zo lang mee!

2 artikelen  

Verwijder alle


De ontwerpster van DUTCH DREAM DENIM is zelf een moeder van twee opgroeiende kinderen. Daardoor begrijpt ze de behoefte van het kind om lekker te kunnen spelen en de behoefte van de moeder om broeken te kopen die niet zo snel kapot gaan. De kapotte knie wordt een deel van de style en de broek kan nog steeds gedragen worden.

In de ontwerpfase is verder rekening gehouden met details, pasvorm en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook haar passie voor mode speelt een grote rol. In de collectie zitten slim fit en regular fit modellen. Veel daarvan zijn voorzien van een dubbele laag stof bij de knieën.

COOL KIDS ONLY

De slogan ‘COOL KIDS ONLY’ gaat niet alleen over kinderen die er COOL uitzien of goed zijn in bijvoorbeeld een sport. Het kunnen ook kinderen zijn die een beperking hebben en bijvoorbeeld gebonden zijn aan een rolstoel, of dyslectisch zijn, en desondanks er alles voor over hebben om op school/sport mee te kunnen doen net als ieder ander kind. Het gaat ook om de kinderen met doorzettingsvermogen en kinderen die niet opgeven.

Uniek en onderscheidend

Het merk DUTCH DREAM DENIM komt uit Nederland, Barendrecht, en nu ook bij Denderz te koop. DUTCH DREAM DENIM onderscheid voornamelijk met de modellen broeken die voorzien zijn van een dubbele laag stof op de knieën. Daarbij zijn de jeans stoer, hip, en in tegenstelling tot merken zoals Vingino en Retour zijn de broeken van DUTCH DREAM DENIM wel betaalbaar.

De collectie

De collectie van DUTCH DREAM DENIM bestaat hoofdzakelijk uit broeken en jeans voor meiden en jongens. DUTCH DREAM DENIM heeft als basis model altijd de Jog Jeans spijkerbroek, maar inmiddels zijn daar verschillende fittings bijgekomen.

De skinny fit is erg populair omdat deze broek ECHT skinny is, dus bijzonder geschikt voor de slanke kinderbeentjes. De broeken van DUTCH DREAM DENIM zijn allemaal voorzien van verstelbaar elastiek zodat de broek nog beter passender gemaakt kan worden. Je kunt wel stellen dat de ontwerpster van DUTCH DREAM DENIM over alles heeft nagedacht.

De nieuwste collectie van DUTCH DREAM DENIM is nu verkrijgbaar bij Denderz. De jeans voor jongens en meiden is te verkrijgen in de maten: 92, 98, 104, 110, 116, 122 en 128. Ouders en kinderen houden van deze broeken, omdat ze zeker een seizoen mee gaan. Ieder seizoen wordt de collectie van DUTCH DREAM DENIM bijgevuld of veranderd, dus houd de webshop van Denderz goed in de gaten voor de nieuwste items.