Billybandit is het ‘broertje’ van het kledingmerk Billieblush. De ontwerpers van Billybandit zijn anders dan anders, ze gaan voor fun en laten alles wat ‘gewoon’ is achterwege. Billybandit jongenskleding is kleurrijk, speels, eigenzinnig, en laat vrolijke prints en grappige details zien. De prints zijn catchy: fotoprints worden gecombineerd met gekke, kriebelige tekeningetjes en kleding wordt bezet met hippe patches. Zaken die normaal lijken worden eens onder de loep gelegd om het vervolgens op een andere manier te benaderen. Zo wordt een doodgewone capuchon opeens een Mexicaans worstelaarsmaster als je het over je hoofd trekt. Cool!

1 artikelen  

Verwijder alle


Echte Bandiet

De Billybandit jongen, de naam zegt het al, is een bandiet: Brutaal en eigenzinnig. Zijn kleding is speels en voor kleuren en combinaties schuwt hij niet. Hij ziet er modieus uit, maar moet zich wel vrij kunnen bewegen.

Billieblush

Billybandit heeft een vrolijk ‘zusje’ genaamd Billieblush. De Billieblush collectie is sprankelend en fris. Met opvallend gebruik van prints en verfijnde details, zonder overdaad. Het Billieblush meisje is girly, hip en heeft lef. Haar tule rokje is bezet met glimmende pailletten en wordt gecombineerd met een vrolijk T-shirt en denim gilet. This girl is on fire!