Naast allemaal schattige baby- en kinderspulletjes hebben we natuurlijk ook items om mama blij mee te maken. Spulletjes om het huis gezellig mee in te richten. Door je huis gezellig te decoreren wordt het een plek waar je graag thuiskomt. Bekijk hieronder de producten die van jouw huis een thuis maken.

0 artikelen  


Helaas is dit product momenteel uitverkocht.
Voor meer informatie kunt een email sturen naar info@denderz.nl.


Trendy!

Wij houden altijd de laatste trends in de gaten en proberen zo snel mogelijk de meest trendy items voor jou in ons webshop te krijgen. Iedereen heeft een andere smaak, gelukkig zijn er daarom ook heel veel verschillende trends! Bohemian, vintage, retro, alle stijlen zijn vaak verschillende trends en keren hierdoor steeds terug. Mooie foto’s van je gezin zijn nooit uit de tijd. Foto’s geven een persoonlijke touch aan je huis en horen op mooie plekjes te hangen en staan. In de mooiste lijstjes. Aan mooie slingers en koorden.

Natuurlijk materiaal

Ben je veel met het milieu bezig en wil je dit ook door laten schemeren in je huis? Wij hebben producten gemaakt van hout. Als het ooit stuk gaat is het niet erg om weg te gooien. De producten zijn immers gemaakt van natuurlijke producten en daarom niet schadelijk voor het milieu. Ook papier is gemaakt van hout. De producten die van papier gemaakt zijn daarom ook minder schadelijk voor het milieu.

Ook voor een vrolijke kinderkamer inrichting

Durf eens wat nieuws te doen en hang versiering op in je huis. Een vlaggenlijn, slingers of honeycombs. Ze zijn niet alleen leuk voor een feest, maar maken het huis gezellig en knus. In een kinderkamer is het perfect om het schattig, vrolijk en knus te laten lijken.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}