Bijna ieder meisje heeft wel een jurkje in haar kast hangen. Een kinderjurk is een tijdloos kledingstuk en onmisbaar omdat er zoveel verschillende meisjes jurken zijn, dus voor ieder type meisje een toepasselijk exemplaar.

9 artikelen  
Kinderjurken voor meisjes

Voor meisjes die houden van meisjes-achtige princessenjurken zijn er jurken met glitters en veel details. De kinderkleding van Billieblush heeft toffe jurkjes voor echte meisjes-meisjes, met een vrolijke hippe uitstraling.

Stoere meisjesjurken

Voor stoere meisjes zijn er jurken van spijkerstof, of een losse sweat-jurk. Dit staat leuk, zit lekker, en is niet tuttig. Neem bijvoorbeeld het merk: Sorry 4 The Mess. Ontzettend stoere en comfortabele kleding voor stoere meisjes.

Zo is er voor elk meisje een perfecte jurk, voor elke gelegenheid. Jurken voor meisjes hebben we in de maten: 80, 86, 92, 104, 110 en 128. Zowel voor in de winter als voor in de zomer kun je bij Denderz terecht voor de nieuwste collecties en de mooiste mode.

Kom ook eens gezellig langs

Kom gezellig bij ons langs in de winkel in het centrum van Groningen, waar je gelijk een kop koffie en een lunch kunt nuttigen, terwijl je kinderen kunnen spelen in de fantastische speelhoek. Of snuffel online in onze winkel voor de mooiste jurkjes. Is het jurkje niet helemaal wat je ervan had verwacht of past het niet? Dan kun je het gewoon terug sturen en ontvang je meteen je geld terug op je rekening.