Kinderfeest


Jarig! De dag van tevoren niet kunnen slapen want wat zou ik krijgen? Kinderen vinden een verjaardag altijd super spannend en kijken er al maanden naar uit. Wie is nou niet aan het aftellen geweest tot zijn/haar grote dag?

Voorbereidingen

Uitnodigingen

Een grote taart met het aantal kaarsjes van de leeftijd is natuurlijk een must! Maar met alleen een taart kom je er niet. Een mooie dag met vrienden maakt pas echt een feestje. Daarvoor is een uitnodiging nodig!

Wie je uitnodigt kun je het beste samen met jou kind bepalen. Die kent zijn vrienden het beste. Als ouder bepaal je hoeveel kinderen er uitgenodigd mogen worden. Natuurlijk moet er eerst een datum vastgesteld worden voor het feestje, maar vaak is dit de dag zelf.

Activiteiten

Bedenk van tevoren of het een georganiseerde middag wordt met allemaal activiteiten of laat je de kinderen zelf lekker spelen? Is het mooi weer? Houd het feestje dan lekker buiten! Een speurtocht is altijd leuk en de kinderen zijn er wel een paar uren zoet mee. Ook kun je lekker gaan picknicken, koekhappen, spijkerpoepen enz. Is het een themafeestje? Dan kun je hier ook allemaal activiteiten bij verzinnen. Wil je zelf wat meer rust hebben bij deze al drukke dag? Bij ons kunnen kinderfeestjes gehouden worden! Ook met themafeesten zorgen wij voor een onvergetelijke middag! De kinderen kunnen hier lekker kliederen, rondrennen en spelen. Zo heb je thuis minder troep. Hoe fijn is dat?

Versiering

Bij een feestje hoort versiering. Is het een feestje met een thema? Zorg dan voor de juiste versiering. Vlaggetjes, ballonnen, partyborden en een tafelkleed zijn de basis benodigdheden om een thema door te laten schemeren. Zoek je nog een leuk adres om je versieringen te kopen? Wij verkopen ballonnen, vlaggen en partyborden die net even wat anders zijn. Wij hebben alles in huis om er een gaaf feest van te maken!

Taart

De taart. Onmisbaar voor elke verjaardag! Ga je voor zoet of juist gezond, zelf gebakken of lekker door iemand anders. Een variatie op een taart zijn cupcakes, wat ontzettend makkelijk kan zijn voor een kinderfeest. Of hartstikke leuk om eerst zelf te laten maken en dan op te eten. Wil je echt een lekkere taart? En nog mooi versierd ook? Bestel je taart dan bij ons.


De dag zelf

Een verjaardag begint direct bij het opstaan. Een ontbijt op bed bij de jarige met lekkere broodjes erbij. Zingend binnenkomen en samen de kado's al uitpakken. Of bij de eetkamertafel met allemaal lekkere hapjes erbij. Zo is de grootste spanning er al wat af en voelt je kind zich echt een feestbeest.

De boel de boel laten

Vind je het wel eens lekker om alle bende ergens anders achter te laten en lijkt het je leuk om dit bij Denderz doen? Thema feestjes of gewone feesten, alles is mogelijk! Wij regelen zelfs de versiering en de taart. We hebben heerlijke taarten van Bake My Day en de versieringen zijn van My Little Day.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@denderz.nl