Voorleesboeken

Wie is er niet opgegroeid met een verhaaltje voor het slapengaan? Bij Denderz vind je de leukste boeken voor kinderen over hele verschillende onderwerpen.

9 artikelen  Bij Denderz vind je boeken voor baby's, dreumes en peuter, voor jongens en voor meisjes. Met welke leeftijd begin je met voorlezen? Nou, zo jong mogelijk. Door (voor)lezen leren kinderen spelenderwijs over uiteenlopende onderwerpen.

Bij Denderz vind je verschillende boeken. Bijvoorbeeld het prentenboek met een zachte dobbelsteen met de onderwerpen Welterusten en Vroemmm!. Of lees uit het fantastische lees-kijk- en voelboek over de boerderij.

Speciaal voor meisjes hebben we het Gouden Boek voor Meisjes, en voor de jongens is er het Gouden Boek voor Jongens.

Wat zit er in je buik, mama?

Krijgt je kindje er binnenkort een broertje of zusje bij? Dan hebben we een fantastisch boek voor je kindje hiervoor. Wat zit er in je buik, mama? legt spelenderwijs uit wat er groeit in de buik van mama.

Dierenboeken

Liever een boek over dieren? Bekijk eens 'Zie je mijn staart?', waar je elke pagina uit kunt klappen om te zien van wie de staart is. Of het boek over gapende dieren genaamd: 'Iedereen gaapt', waarbij je de mond van alle dieren kunt open flappen.

'Prentenboek top 10 van de Nationale voorleesdagen 2017