Je eigen bordje, beker of lunchbox? Eten is natuurlijk het leukste als je het helemaal zelf mag doen. En er gebeuren nog wel eens ongelukjes. Met ons speciaal ontworpen kindvriendelijke servies voor onwennige kinderhandjes maak je van het eten een feestje. Het kan tegen een stootje, er mag op geknoeid worden en is niet snel kapot. Met vrolijke drinkbekers, bordjes met cijfertjes en bestek van plastic in allerlei kleuren leer je je kindje op een speelse manier eten en drinken.

19 artikelen  Kinderservies kiezen

Een nieuw kinderservies bestellen voor je kindje, of om cadeau te geven, maar je weet niet welke serviezen? Geen probleem. In de webshop van Denderz vindt je verschillende kinderserviezen van topkwaliteit. Wij hebben onder andere: kinderbekers, drinkglazen, papbordjes, ontbijtbordjes van wisselende merken. Door het vrolijke, kindvriendelijke ontwerp tover je elke dag een glimlach op het gezicht van je kleintje. Het is makkelijk vast te houden en al ons kinderservies is BPA vrij en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Online en offline in de winkel

Een leuk servies speciaal voor kinderen om te gebruiken, mee te spelen of om cadeau te doen. Wij verkopen bekers, borden en kommetjes in de winkel, en online in de webshop. Online bestellen heeft als voordeel dat het kinderservies bij u thuis wordt bezorgd. Lekker gemakkelijk. Liever het servies van dichtbij bekijken? Daarvoor hebben we onze winkel in hartje Groningen. Kom gezellig langs of bestel je servies online.