Kinderactiviteiten


Doe ook mee!

Denderz organiseert het hele jaar door kinderfeestjes, workshops, voorstellingen en andere activiteiten. Kruip in de huid van Vincent van Gogh en doe mee aan de gezelligste tekenmiddagen. Ga op een dans-avondtuur met een verhaal, spel en bewegen op allerlei verschillende soorten muziek tijdens onze peuterdans, leer in Denderz kraamverzorgster worden of kom mee luisteren tijdens de voorleesochtenden van het SKSG. Wil je verrast worden en meedoen aan een van onze activiteiten? Check snel de kalender en schrijf je om op de hoogte te blijven van de activiteiten!


  • K A L E N D E R

November

22

Babymassage | 9:00 uur
Leer je baby van top tot teen kennen tijdens de workshop babymassage gegeven door Marjan Groeneveld van Babymassage-Groningen op dinsdag 19 september om 9:30 uur. De workshop is voor alle baby's vanaf 6 weken tot 7 maanden. Deelname is gratis. Meldt je vooraf aan bij Denderz. Je hoeft alleen een dikke handdoek mee te nemen, de rest verzorgen wij.


22 November

Sinterklaas - Schilderen | 15:00 uur
Op woensdag 22 november gaan we in Denderz welkom sinterklaas bordjes schilderen met docent Ciska Tamminga. Meer info volgt.

November

24

SKSG baby café | 10:00 uur
Creativiteit voor jonge kinderen. Motto: vies worden mag.

Gratis deelname


November

26

Kerst fotoshoot | 12:00 uur
Op zondag 26 november is Nanda Stam in Denderz voor een kerst fotoshoot. Opgave is gratis. Meer info volgt.

Van 12:00 uur - 17:00 uur


November

30

Workshop handlettering | 19:30 uur
Van 19:00 tot 21:30 uur komt Alista van liefs van roos langs om je meer te vertellen over handletteren. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van je eigen cadeaulabels, kerstkaarten of mini poster voor de decembermaand. Opgeven kan via alista@liefsvanroos.nl.

Kosten zijn 30,- inclusief koffie/thee, lekkers en alle materialen