Haarbandjes, tasjes, sjaaltjes, haarspeldjes, mutsen, noem het maar op. Alles om de outfit van jou kindje af te maken. Neem snel een kijkje in ons collectie!

2 artikelen  Warmte

Accessoires zijn leuk en staan mooi, maar er zijn ook items die jou kindje lekker warm houden. Met een muts kan je de look van jou kleine stoer maken en tegelijk ervoor zorgen dat je kind warm kan buiten spelen. Een bijpassend sjaaltje maakt de look helemaal af.

Voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten hebben wij accessoires, dan wel niet om aan te trekken, maar om je Maxi-Cosi, kinderwagen of speen op te leuken. We hebben verschillende wagenspanners en Maxi-Cosi spanners met elastiek. Deze kettingen zijn met houten kralen gemaakt, zodat het niet schadelijk is voor je kindje. Ze zijn in twee varianten, met een knoop op het einde en met klemmetjes. De speedkoorden hebben allemaal een klipje om vast te maken aan het speentje. De koorden komen in verschillende variaties, zoals suède, gehaakt en houten kralen.

Inrichting

Niet alleen voor je kindjes, maar ook mama zelf komt aan bod. Mooie spulletjes voor in de kamer om die kale muur op te leuken. Van kralenkettingen tot een schommelstoel. Kom langs in de winkel om nog meer mooi spulletjes voor in huis te bewonderen.