Voor de koudere maanden is een vestje of truitje heerlijk. Babytjes kunnen zichzelf aan het begin nog niet goed warm houden, dus als je wel naar buiten wilt met je kleine jongen is een trui of vest het ideale kledingstuk.

4 artikelen  

Verwijder alle


Voor alle jaargetijden

Een vest of trui is niet alleen voor in de herfst en winter. De lente kan soms ook erg koud zijn en met temperaturen van 10 graden wil je echt nog niet in een t-shirtje rondkruipen. In de zomer lijkt een vest of een trui misschien wat onwaarschijnlijker, maar Nederland kent ook koude zomerdagen waarbij een truitje goed van pas komt.

Stylish

Natuurlijk wil je pronken met je pasgeboren jochie. En hoe kun je je baby nou beter laten zien dan in de mooiste kleertjes? Prachtige bloesjes, vestjes en truitjes vind je hier. Een paar keer per jaar wordt de collectie aangepast met de nieuwste trends en kleertjes die passen bij het seizoen.

Wassen

Babykleertjes wassen is weer heel wat anders dan de kleding van jezelf. Nieuwe kleertjes van je kleine kruiper kun je het beste van tevoren wassen. Het kan zijn dat er stofjes in de kleertjes zitten die er met het wassen gemakkelijk uit gaan. Wassen kan het beste op 40 graden of hoger om de bacteriën goed te doden. Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter. In wasverzachter zitten geur- en kleurstoffen die het huidje van je baby kunnen irriteren.

Niet goed?

Passen de kleertjes niet goed? Ruilen of retourneren kan bij Denderz! Binnen 14 dagen na ontvangst kunnen de producten teruggestuurd worden met uitzondering van de sale artikelen. Heb je iets teruggestuurd? Dan wordt het geld natuurlijk teruggestort.