Vesten en truien zijn natuurlijk om je warm te houden, maar boven dat zijn ze ook nog eens super leuk! Een jas is vaak vervelend met het buiten spelen en wordt dan ook vaak uitgedaan en op de grond gegooid. Het voordeel van een vest of trui is dat het niet dik is, zo kan er lekker gespeeld worden.

5 artikelen  

Verwijder alle


Van alle gemakken voorzien

Een trui is erg makkelijk om te combineren en veel aandacht hoeft hier niet aan besteed te worden. Van sportieve tot stijlvolle truien, voor ieder wat wils. Vestjes kunnen een outfit stylish maken. Ook is dit het perfecte item dat klaar is voor elk weer. Heb je het koud? Dan trek je het aan, krijg je het warm? Dan trek je het weer uit.

Verzorgen

De vestjes en truitjes zijn van hoogwaardige kwaliteit. Strijken is daarom ook bijna niet nodig. De kleertjes zijn zo zacht dat het voelt als een warme knuffel die je aantrekt. Om de truitjes zo mooi mogelijk te houden is wassen op 40 graden het beste. De truitjes en vestjes die gebreid zijn kunnen het beste liggend drogen om niet uitgerekt te worden. Om de kleur zo mooi mogelijk te houden kunnen de kleertjes het beste in de schaduw drogen.