T-shirtjes met print, zonder print, met lange mouw of korte mouw, er is van alles te krijgen voor jou kleine jongen! Bekijk ons collectie shirtjes hieronder.

3 artikelen  

Verwijder alle


Warmte

T-shirtjes kopen voor je baby begint natuurlijk al als hij nog veilig in de buik van mama zit. Vaak ligt er al een voorraadje kleren voor het jongetje klaar, want je baby komt uit een warme buik en heeft warmte nodig in de vorm van kleding. Je kindje zal eerst moeten wennen aan het dragen van kleertjes. Het voelt eerst vreemd op de huid, het voelt zwaar en kriebelt misschien. Trek daarom geen shirtjes aan waar wol in zit die het huidje kunnen irriteren, maar zachte materialen als bijvoorbeeld katoen. Katoen kriebelt niet en is zacht voor het huidje van jou pasgeboren jongen.

Maten

De kleertjes die wij verkopen beginnen bij maat 50/56. Maar 50 zit meestal goed bij een pasgeboren baby. Is je baby boy zwaarder dan 3500 gram? Dan past maatje 56 vaak goed. Zorg bij het kopen van babykleertjes dat je het shirtje gemakkelijk over het hoofd van je kindje trekt. Anders is een shirtje vervelend om aan te trekken en het is niet fijn voor je kindje als er te veel getrokken, gesjord en gepield wordt. Ook knoopjes maken het aantrekken lastig, denk hier dus goed aan bij het kopen van die schattige jongens kleertjes.