Alle spulletjes om lekker van te kunnen slapen vind je hier. Slaapzakken en rompertjes voor jou kleine, een mooi nachtlampje of een lekkere knuffel. Bekijk snel ons collectie!

2 artikelen  

Verwijder alle


Slapen met een nachtlampje

Van de hele dag rennen, springen en klauteren word je natuurlijk heel erg moe. Om de volgende dag ook weer zo veel energie te hebben is slaap toch echt nodig. Door te slapen komen de spieren weer bij en komt je hele lichaam tot rust. Lekker slapen doe je het beste in een plek waar je je veilig voelt. Sommige kinderen slapen graag met een beetje licht. Voor deze kinderen is een nachtlampje ideaal.

Unieke jongens slaapzakken

Baby’s kunnen onbewust wakker liggen van zichzelf. Ze hebben hun spieren nog niet goed onder controle en kunnen zichzelf daarom krabben, slaan of hebben spiertrekkingen. Om je kleine lekker te laten slapen kun je hem inbakeren. Dit kan door hem in te wikkelen in een speciale doek of hem ’s nachts een speciaal ontworpen inbaker slaapzak aan te trekken. Aan een inbaker doek kan nog steeds een handje ontsnappen, want het wordt niet vastgemaakt en het moet ook niet te strak zitten. De slaapzak van Swaddle Up is speciaal ontworpen om genoeg elasticiteit te bieden, zodat nog genoeg bewogen kan worden. De handjes zijn bedekt en kunnen niet uit de slaapzak gewrongen worden. Zo kan jou kleine zichzelf niet klauwen en hierdoor slaapt hij heerlijk door.