Jassen, broeken, shorts, t-shirts, truien, vesten, noem het maar op en wij hebben het! Voor de leukste jongenskleding kijk je hier.

10 artikelen  

Verwijder alle


Prettig in de kleren

Ook jongens zijn modegevoelig. Ze willen niet elke dag in dezelfde kleren rondlopen, wat goed te begrijpen is. Als jou jongen nou graag rondloopt in sportieve kleren, stoer of juist klassiek, voor iedereen hebben wij kleding die hem aan zullen spreken. Daarnaast komen elk seizoen nieuwe kleertjes binnen, houd ons webshop dus goed in de gaten!

Een look voor elk seizoen

Zoek je een leuk setje kleren voor jou jongen? Een nieuwe look is al snel gemaakt. Een gaaf t-shirt met short en stoere sneakers eronder en je zomerlook is al snel klaar. Is het wat kouder weer? Een bloesje, vestje of trui in combinatie met een mooie broek past hier perfect bij! Ook voor buiten hebben wij diverse kleertjes. Jassen, schoenen, mutsen en sjaals, alles om lekker buiten te kunnen spelen.

Online bestellen

Bestellen is erg gemakkelijk en jou favoriet is al snel in huis. Heb je twijfels of vragen over een product? Een mailtje sturen of even bellen kan altijd. Heb je een bestelling van boven de €50,-? Dan betaal je geen verzendkosten!