Buiten spelen! Welk kind doet dat nou niet graag? Met vriendjes voetballen, in de speeltuin klimmen of stampen in de plassen. Maar zonder een jas naar buiten mag niet van mama. Om mama gerust te stellen hebben wij alles om lekker buiten te kunnen spelen. Jassen, schoenen, mutsen, sjaals en veel meer.

1 artikelen  

Verwijder alle


Voorjaar/zomer

In het voorjaar en de zomer wordt er volop buiten gespeeld! Maar soms kan het nog wel een beetje koud zijn. Hiervoor zijn dunne jasjes het perfecte kledingstuk. Ze zijn dik genoeg om warm te blijven en dun genoeg om goed te ventileren en lekker te kunnen spelen. In deze maanden zijn sneakers en instapschoentjes ideaal. Instapschoentjes zijn niet te warm en geven genoeg steun voor bij het spelen. Op sneakers kan ontzettend goed gerend, geklommen en geklauterd worden, want ze zitten goed vast met veters en hebben een flexibele zool.

Najaar/winter

In het najaar is het kouder, we dragen dikkere kleren, meer laagjes en lange mouwen. De jassen die wij rond deze maanden hebben zijn dikker, sluiten beter aan en zijn winddicht. Ook mutsen en sjaals zijn favoriet in deze koude maanden. De schoentjes zijn vaak dikker en hoger, want de koude lucht moet niet gevoeld worden. Kortom er wordt alles aan gedaan om maar lekker warm te blijven.