Hoe stoer is het om uit je eigen bord te eten en een bijpassende beker te hebben? Of doe lekker eigenwijs en mix-en match allemaal verschillende kleuren en motieven bij elkaar. Wat je ook leuk vindt, voor jou zit er een leuk setje tussen. Neem hieronder snel een kijkje!

14 artikelen  

Verwijder alle


Kliederen

Naast je eigen setje borden te hebben is het natuurlijk ontzettend stoer om zelf te eten. Niet meer gevoerd worden door mama of papa, want dat kan ik toch heus zelf wel! Vaak wordt het een grote kliederboel waarbij een bord of beker regelmatig op de grond valt. Het is maar goed dat de borden en bekers voor kinderen van melamine zijn gemaakt! Anders hadden ze allang in duizend stukjes gelegen. Het handige van deze borden en bekers is dat het in de vaatwasser en magnetron kan! Ideaal voor een snelle hap en smeerpoezen!

Feest

Een verjaardagsfeest! Lekker spelen met leeftijdsgenoten kan uitputtend zijn. Wat eten om weer op te peppen en weer door. Hier zijn papieren borden en bekers een uitkomst! De kinderen lekker laten kliederen en daarna hop! In de prullenbak! De partyborden zijn niet alleen heel erg handig, maar ook nog eens hartstikke leuk! Ze komen met bijpassende servetten en kunnen heel goed bij een feestje met thema of zonder thema.