Baby’s liggen voortduren, daarom is het belangrijk dat de kleertjes lekker zitten. Wij proberen jou hier zo goed mogelijk bij te helpen door broekjes in te kopen die lekker zacht en elastisch zijn. Prettig voor jou kindje en prettig voor jou!

1 artikelen  

Verwijder alle


Elastisch

Om het prettig voor jou baby te houden zijn kleren met elastische bandjes ideaal. Door het elastische band knellen de broekjes niet af, zodat je kindje niet onnodig last van het buikje hoeft te hebben. Een legging is geheel van elastisch materiaal, waardoor het een perfect kledingstuk is voor elk baby’tje. Zo kunnen ze volop spelen, kruipen en kroelen.

Stofjes

Babyhuidjes zijn ontzettend gevoelig. Pasgeboren baby’tjes hebben nog nooit kleertjes op hun lichaam gevoeld, dus moeten ontzettend wennen. Het gewicht van de kleertjes, het schurende gevoeld, alles is nieuw voor ze. Gun jou baby daarom de tijd om hier rustig aan te wennen. Katoen is een perfect materiaal voor babyhuidjes. Het prikt en kriebelt niet en is vaak elastisch. Katoen is ook nog eens licht en zacht, dus een perfect materiaal maakt om mee te beginnen.

Wastips

Babykleertjes worden ontzettend snel smerig, daarom is het belangrijk dat de kleertjes goed schoon zijn. Was daarom goed heet, zodat de bacteriën dood gaan. Om de bacteriën nog eens extra weg te werken kun je de kleertjes na het wassen ook nog eens strijken.